Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Vanina Boutique (www.vanina.ro) 

Site-ul Vanina Boutique (www.vanina.ro)  este operat de societatea S.C VaninaBoutique S.R.L, cu sediul in  Barlad, Vaslui,  inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J37/475/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Vanina Boutique (www.vanina.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Administratorul Vanina Boutique (www.vanina.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre operatori fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Va rugam sa cititi cu atentie modul de intretinere a incaltamintei

 

 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Vanina Boutique (www.vanina.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Vanina Boutique (www.vanina.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Vanina Boutique (www.vanina.ro)  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Vanina Boutique (www.vanina.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Vanina Boutique (www.vanina.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@vanina.ro

Livrare

Produsele comandate din stoc se livreaza in 48 de ore in mod gratuit prin curier rapid in Barlad si contra cost in orasele cu sedii Fan Courier, sau pot fi ridicate personal din Showroom.

 

Politica de retur

Vanina Boutique (www.vanina.ro)  pretuieste grija fata de clientii sai. De aceea dorim sa fiti informati despre politica de retur inainte de a plasa comanda dumneavoastra!

Pentru orice problema legata de returul produsului comandat trimiteti un mail la adresa: info@vanina.ro

Termenii si conditiile sunt actualizate conform legilor din Romania, garantiile si returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si OG 130/2000 – privind regimul juridic al contractelor la distantă, ordonantă ce se aplică magazinelor online.

 

Termenii si Conditiile site-ului vor fi bifate la finalizarea comenzii pe care dvs. o veti face, astfel aceste lucruri v-au fost aduse la cunostinta inainte de finalizarea comenzii, pentru ca dumneavoastra sa fiti informat cu privire la o buna desfasurare a cumparaturilor. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. 

 

RETURNARE PRODUS

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator..

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30  (treizeci) zile de la data primirii produsului. 

 

Inlocuirea cu o marime mai mare sau mai mica:

Accesati website-ul www.vanina.ro si logati-va in contul dvs. cu userul si parola pe care le-ati inregistrat inainte de a plasa comanda;

si plasati o comanda noua cu orice produs doriti sa-l schimbati și scrieți in rubrica de comentarii client “schimb colet”.

dupa notificarea dreptului de retrage S.C Vanina Boutique S.R.L va procesa schimbul d-voastra

dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noua marime comandata;

 

Inlocuirea cu un produs mai scump:

dupa notificarea dreptului de retrage S.C.Vanina Boutique S.R.L va procesa schimbul d-voastra plus diferenta dintre produse;

dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. In noua confirmare de comanda va fi stipulata si diferenta de bani pe care consumatorul va trebui sa o achite la livrarea noului produs;

Inlocuirea cu un produs mai ieftin:

dupa notificarea dreptului de retrage S.C.Vanina Boutique S.R.L va procesa schimbul d-voastra plus diferenta dintre produse .;

dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. Diferenta de bani dintre produsul returnat si produsul nou comandat, va fi returnata in maxim 14 zile.

Termenul de garantie al produselor noastre este de 30 zile din momentul sosirii coletului la dvs.